EP:Knol is uw Ziggo specialist

Wist u dat u bij ons ook heel gemakkelijk televisie en internet van Ziggo kunt afsluiten? In onze winkel in Haarlem adviseren wij u over de beste keuze voor uw situatie. Want niet iedereen gebruikt zijn of haar internet, telefoon of televisie op dezelfde manier. Bij Ziggo is het mogelijk om uw abonnement compleet af te stemmen op uw wensen. Wij hebben de kennis in huis om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossing voor uw situatie. Kom naar de onze winkel en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Internet van Ziggo

Internet moet niet alleen snel, maar ook veilig en betrouwbaar zijn. Niet voor niets heeft Tweakers.net Ziggo voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot beste internetprovider. Met de hoge internetsnelheden tot 300 Mbit/s heeft u altijd meer dan voldoende snelheid. Gebruik bovendien de gratis internetbeveiliging en een wifi-modem in bruikleen. Met Ziggo kunt u zelfs buitenshuis rekenen op snel internet! Overal, waar u maar wilt. Want zo’n twee miljoen WifiSpots in Nederland geven u onbeperkt en gratis toegang tot draadloos internet. 

Het tv-kijken van nu

Kijken wanneer het u uitkomt. Wanneer u het zelf wilt. En wat u wilt. Dat is tv-kijken van nu met Ziggo Horizon. Want daarmee maakt u van elk scherm een tv. Zo heeft u de vrijheid om altijd uw favoriete programma of film te kunnen kijken. Waar u ook bent. En u heeft de keuze uit duizenden films en series. U hoeft nooit meer ergens op te wachten. Ontdek nu het plezier van Ziggo Horizon. We vertellen u in de winkel graag meer.

Zenderoverzicht Ziggo

Wilt u weten waar u welke zender vindt? Bekijk dan via onderstaande knop het Ziggo zenderoverzicht.